Κρέατα Ανθιμίδης

Η εταιρία ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΝΘΙΜΙΔΗΣ είναι μια σύγχρονη , δυναμική και γρήγορη αναπτυσσόμενη εταιρία που ασχολείται  με την παραγωγή, εμπορία, τυποποίηση και δημιουργία προϊόντων κρέατος. Συγκαταλέγεται  στις καλύτερα οργανωμένες εταιρίες κρέατος στην Κεντρική Μακεδονία όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τον ποιοτικό έλεγχο, την επεξεργασία και την παραγωγή προϊόντων.

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινά πριν 40 χρόνια, από ένα παραδοσιακό κρεοπωλείο που ίδρυσε ο Χαράλαμπος Ανθιμίδης στην αγορά της Βέροιας. Οι εμπορικές γνώσεις , η τιμιότητα και εργατικότητα του Χαράλαμπου Ανθιμίδη αλλά και συμπάθεια του κόσμου στο πρόσωπο του απέδωσαν καρπούς  και το μικρό κρεοπωλείο αναπτύχθηκε…….

Σήμερα τη διοίκηση της εταιρίας ανέλαβε ο υιός του Παρασκευάς Ανθιμίδης ο οποίος με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που διαθέτει επέφερε ριζικές αλλαγές στη  λειτουργία της επιχείρησης με θεαματικά αποτελέσματα αφού ακολουθεί και την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών.

Η εταιρία ΚΡΕΑΤΑ ΑΝΘΙΜΙΔΗΣ με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία, έχει εξελιχθεί σε μια ειδικευμένη εταιρεία στην παραγωγή και επεξεργασία κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, αναπτύσσοντας και προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Για τις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών που εξυπηρετεί ξεκίνησε νέες συνεργασίες με μεγάλα και σύγχρονα σφαγεία παραλαμβάνοντας μόνο ποιοτικά προϊόντα.

Εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα για τη παρασκευή κρεατοσκευασμάτων μοσχαριού, χοιρινού, κοτόπουλου, καθώς και τυποποιημένων προϊόντων αυτών εγγυάται την γευστική υπεροχή τους κερδίζοντας καθημερινά νέους καταναλωτές.

Με γευστικά & ποιοτικά κρέατα, όπως:

  • Μοσχάρια,
  • Μοσχάρια γάλακτος
  • Χοιρινά
  • Κοτόπουλα
  • Λουκάνικα

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, την θέσπιση αυστηρών κανόνων διανομής & την άριστη ποιότητα επεξεργασίας. Η Πολυετής εμπειρία, η συνεχής εξέλιξη μέσα από έρευνα της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και η διασφαλισμένη υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους οι καταναλωτές και επαγγελματίες, μας εμπιστεύονται συνέχεια.

el Greek
X